Boxer TV

Betal kun for de kanaler du ønsker at se

Vil du kun betale for de kanaler, du har lyst til at se? Så er Boxer TV en oplagt løsning. Hos OBM Elektronik er vi autoriseret forhandler og installatør af Boxer TV – en løsning, der så dagens lys første gang 1. November 2009, da Danmark slukkede for det analoge TV Signal.

Vi installerer Boxer i Odsherred og omegn, herunder også Holbæk og Kalundborg.

Simpel installation af Boxer

Signalet fra Boxer TV kan modtages med en stueantenne, en loftsantenne eller en antenne på taget. Det betyder, at der ikke er brug for at have en satellit, fibernet eller kabel-tv installeret, for at få tv med Boxer.

Stor fleksibilitet og valgfrihed

Boxer-tv tilbyder en lang række forskellige løsninger, så du kun betaler for de kanaler, du har lyst til at se. Til hver enkel pakke (dog ikke flex8) man køber, kan man tilføje ekstra kanaler.

Se Boxer i soveværelset eller børneværelset

Til husstande med 2. og 3. fjernsyn kan du købe et Boxer Ekstra-kort, der gør det muligt for dig også at se Boxer i soveværelset eller på børneværelset. Det koster kun 399,- og påvirker ikke prisen på dit nuværende abonnement.

Boxer TV tilbyder følgende TV-pakker:


BOXER MAX
VORES STØRSTE TV-PAKKE MED UNDERHOLDNING FOR HELE FAMILIEN

Med Boxer Max får du et stort udvalg af de mest sete kanaler i Danmark, så du er sikret underholdning for hele familien døgnet rundt.

Tv-kanaler med underholdning, film, sport, serier, verdenshistorie og børne-tv.
Du får også TV3+ og sportskanaler som TV3 Sport 1, TV 2 SPORT, 6’eren, CANAL8 og CANAL9.
Inkl. Boxer Play. Tag dine tv-kanaler med på farten og se dem på smartphone og tablet.

BOXER FLEX
BESTEM SELV HVILKE KANALER, DU VIL BETALE FOR

Sammensæt din egen tv-pakke og tilpas den efter dine behov og tv-vaner. Du kan f.eks. vælge at have 3 kanaler om sommeren og 5 kanaler om vinteren.

Derudover kan du altid se DRs kanaler med Boxer udstyr: DR1, DR2, DR3, DR Ramasjang, DRK og DR ULTRA.

På Mine Sider kan du tilføje og opsige tv-kanaler til dit Flex-abonnement. Tv-kanaler kan opsiges med én måneds varsel til udgangen af en kalendermåned. Tilføjede tv-kanaler vil være tilgængelige inden for 48 timer.

Bestem selv hvilke kanaler, du vil have i din tv-pakke.
Vælg så mange eller få kanaler, du har lyst til.
Tilpas dit kanaludvalg efter, hvornår du ser mest tv. Du kan f.eks. have 3 kanaler om sommeren og 5 kanaler om vinteren.

BOXER FLEX8 – BLAND SELV 8 TV-KANALER OG FÅ EN TV-PAKKE, DER PASSER PERFEKT TIL DIG

Med Boxer Flex 8 sammensætter du din egen tv-pakke med dine 8 yndlingskanaler. Du har mulighed for at bytte rundt mellem kanalerne, så du f.eks. kan skifte til en sportskanal, når der er Formel 1, eller til en kanal med film og serier, når aftenerne bliver lange. Med Flex8 kan du bl.a. få Kanal 5 og TV3+. Derudover kan du altid se DRs kanaler med Boxer udstyr: DR1, DR2, DR3, DR Ramasjang, DRK og DR ULTRA.

Vi kan også montere antenner og paraboler samt installere Canal Digital og Viasat